Раници и сакове

Раници и сакове

Най-богатия избор от раници, на които можеш да разчиташ: туристически и планинарски раници, катерачни раници, алпийски раници, олекотени раници, вело-раници, ученически раници, универсални раници, раници ТАШЕВ - легендарно здрави
Раници и сакове
Трекинг екипировка

Трекинг екипировка

Екипировката, която никога няма да те предаде - туристически обувки, гети, котки, щеки, дъждобрани, челни лампи, уормъри и карти, даже и дехидратирани храни - специализирани продукти, създадени да са леки и компактни, но и издръжливи и комфортни -точно каквото ти трябва, когато си с раница на гръб.
Трекинг екипировка
Къмпинг оборудване

Къмпинг оборудване

И на открито можеш да нощуваш комфортно, когато си с точното оборудване. Палатки и спални чували за всички сезони, стелки и дюшеци, сгъваеми маси и походни легла, къмпинг столове и мебели, бивачни осветления, термоси и бутилки, съдове и прибори, котлони и газ, всичко необходимо за бивакуване сред природата.
Къмпинг оборудване
Облекла

Облекла

Няма лошо време, ако си с подходящо облекло. Специалните дишащи, бързосъхнещи, олекотени облекла бързо навлязоха в употреба в планинарството и активните дейности сред природата, но вече и за каквито и да било занимания и в свободното време, както и в ежедневието.
Облекла
Аксесоари

Аксесоари

За да си винаги подготвен, в раницата си имай всичките дребни неща, които ще направят приключението ти по-приятно: аксесоари за раници, ножове, очила, хавлии, резервни части, ремонтни комплекти, катерачен инвентар и др.
Аксесоари
Нови продукти

Нови продукти

В ТАШЕВ outdoors постоянно създаваме и доставяме нови интересни и полезни продукти. Разгледай тук нашите най-нови предложения и избери сред множеството качествени продукти за своето любимо занимание сред природата.
Ново
Outlet

Outlet

Последни бройки, единични мостри, продукти от стари колекции, демонстрационни и тестови продукти, ползвани за кратко от екипа - тук всичко това предлагаме на много ниски цени до изчерпване на количествата.
Outlet
22 години

Ташев outdoors

Кои сме ние?

ТАШЕВ е българска компания с 22 годишен опит, която произвежда туристически раници и внася и дистрибутира качествена туристическа и къмпинг екипировка от добре известни европейски брандове.

повече за нас
product
 Tashev socks
product

Полезно

Нова линия ежедневни раници ТАШЕВ NEXT

Нова линия ежедневни раници ТАШЕВ NEXT

  Новата линия раници ТАШЕВ Некст - класика, която не остарява.  Силата на бранда ТАШЕВ са планинарските раници с голям обем...
Повече