Фотораница ТАШЕВ Фокус 30

Ф О Т О   Р А Н И Ц А Т А !   След дългогодишно настояване от наши клиенти - любители и професионални фотографи, най-после я създадохме - Фотораница ТАШЕВ Фокус 30! Напълно в стила на ТАШЕВ - такава, каквато я искахте, за да и доверите скъпата си фототехника: уникално здрава и комфортна, изцяло от Кордура, с отделение за DSLR камера по всички правила, но и с просторно отделение за останалия багаж, с покривало за дъжд, 7 джоба и всичко необходимо, за да бъде приятно освен снимането, но и придвижването до мястото за снимки.

http://www.tashev.bg/store/bg/fotoranica-tashev-focus-30-254

Новите раници NEXT

Новото е добре забравено старо. Раница ТАШЕВ Некст е нов модел, наследник на раница ТАШЕВ Планет от преди 15 години. Това е класическа ежедневна раница, която не изненадва с екстри, но затова пък е изработена от Cordura® и в стила на ТАШЕВ - подсилена на натоварените места, с добре подплатени презрамки - раница, която ще издържи години наред на всичко, на което я подлагате волно или неволно.

http://www.tashev.bg/store/bg/ranica-tashev-next-black-305

Чорапи ТАШЕВ

Мериносовата вълна е най-фината вълна, за разлика от обикновената вълна не е твърда и не боде. Притежава уникални естествени изолационни, дишащи и антибактериални свойства. Новите 4 модела са изработени от Мериносова вълна в комбинация с Термокул влакна, които са най-добрите синтетични кухи влакна, създадени до момента в света – перфектно съчетани свойствата на Thermolite® и Coolmax®, осигуряващи максималния възможен комфорт. Чорапите с Мериносова вълна и Thermocool топлят в студа, но не запарват, ако стане по-топло, държат краката в тяхната комфортна зона независимо от външните условия. Дишат, съхнат бързо и не задържат миризми – всичко, което е възможно да направят чорапите, за да се погрижат за краката ни, когато сме дълго време навън – докато практикуваме любимите си outdoor занимания или пък работим на открито.