Раници и сакове

Раници и сакове

Най-богатият избор от раници, на които можеш да разчиташ: туристически и планинарски раници, катерачни раници, алпийски раници, олекотени раници, вело-раници, ученически раници, универсални раници, раници ТАШЕВ - легендарно здрави.
Раници и сакове
Трекинг екипировка

Трекинг екипировка

Екипировката, която никога няма да те предаде - туристически обувки, гети, котки, щеки, дъждобрани, челни лампи, уормъри и карти, даже и дехидратирани храни - специализирани продукти, създадени да са леки и компактни, но и издръжливи и комфортни -точно каквото ти трябва, когато си с раница на гръб.
Трекинг екипировка
Къмпинг оборудване

Къмпинг оборудване

И на открито можеш да нощуваш комфортно, когато си с точното оборудване. Палатки и спални чували за всички сезони, стелки и дюшеци, сгъваеми маси и походни легла, къмпинг столове и мебели, бивачни осветления, термоси и бутилки, съдове и прибори, котлони и газ, всичко необходимо за бивакуване сред природата.
Къмпинг оборудване
Чанти и несесери

Чанти и несесери

Пътешествията са по-приятни, когато багажът е добре организиран. Чантите Ташев побират всичките ви вещи в специално създадени за тях джобчета и отделения. Чувствате се сигурни, където и да сте - в екзотичен град или в градския парк. Несесери, портмонета, чантички за кръст - не можете без тях.
Чанти и несесери
Функционални облекла

Функционални облекла

Няма лошо време, ако си с подходящо облекло. Специалните дишащи, бързосъхнещи, олекотени облекла бързо навлязоха в употреба в планинарството и активните дейности сред природата, но вече и за каквито и да било занимания и в свободното време, както и в ежедневието.
Функционални облекла
Аксесоари

Аксесоари

За да си винаги подготвен, в раницата си имай всичките дребни неща, които ще направят приключението ти по-приятно: аксесоари за раници, ножове, очила, хавлии, резервни части, ремонтни комплекти, катерачен инвентар и др.
Аксесоари
Нови продукти

Нови продукти

В ТАШЕВ outdoors постоянно създаваме и доставяме нови интересни и полезни продукти. Разгледай тук нашите най-нови предложения и избери сред множеството качествени продукти за своето любимо занимание сред природата.
Ново
Фирмени подаръци с Лого

Фирмени подаръци с Лого

Корпоративни раници за лаптоп, универсални рекламни раници, конферентни раници и конгресни чанти, фирмени сакове и служебни ежедневни раници - ще изработим за Вас персонализиран стойностен продукт с логото на компанията Ви, с който да зарадвате Вашите служители, партньори и клиенти по повод Коледа и различни събития.
Корпоративни раници с Лого
Outlet

Outlet

Последни бройки, единични мостри, продукти от стари колекции, демонстрационни и тестови продукти, ползвани за кратко от екипа - тук всичко това предлагаме на много ниски цени до изчерпване на количествата.
Outlet
ВАУЧЕРИ за покупка

ВАУЧЕРИ за покупка

Вече можете и он-лайн да закупите подаръчни ваучери на стойност 50, 100 и 200 лв. Закупени он-лайн, важат при покупка във всичките ни обекти: в магазините ни в София и в Плевен, както и в он-лайн магазина.
Други
Tashev outdoors - София

Tashev outdoors - София

Пълната колекция на българската марка Ташев, както и пълно трекинг и къмпинг оборудване от марките, които Ташев внася: Vango, High Peak, Trekmates, Sprayway, Northland, H.A.D., F-lite, Frendo и др. в София: кв. Гео Милев, SkyCity Mall, партер, всеки ден.
Контакти
25 години

Ташев outdoors

Кои сме ние?

ТАШЕВ е българска компания с 25 годишен опит, която произвежда туристически раници и внася и дистрибутира качествена туристическа и къмпинг екипировка на достъпни цени от добре известни европейски брандове.

повече за нас
Раница ТАШЕВ Saver 35 обновена!
видео-TASHEV-Sofia се премести на партер в SkyCity Mall
С преден вход за бърз достъп и още!

Новини

Нова лаптоп-раница Ташев - Vector 17 - най-малката за 13 инчов лаптоп.

Нова лаптоп-раница Ташев - Vector 17 - най-малката за 13 инчов лаптоп.

Искахте още по-малка лаптоп-раница? Ето я: Vector 17 – най-новото попълнение в колекцията от малки ежедневни раници на бранда ни. &bd...
Повече