Брандирани раници

За коледни подаръци на служители и партньори, фирмени раници за различни събития - юбилеи, чествания, конгреси, конференции, за които ви е необходим качествен, стилен и изрядно изработен продукт, за всички тези случаи, нашите раници са най-добрия избор, ето защо:
- Изработваме ги персонализирани с Логото на комапинята или на събитието, със слоган, послание, дати, и други символи, които желаете да поставим. 
- Създаваме само стойностни продукти, които се ползват дълготрайно и логото на компанията ви, както и посланието се разпространява през това време като ходеща реклама. Защото раниците Ташев са дълготрайни и функционални и не остават забравени в някой шкаф, а стават любимата раница на получателя си, на неговите деца и близки дълго след събитието, на което са подарени. 
- Изпълняваме такива поръчки с внимание и с индивидуално отношение. Комбинираме цветове, предлагаме различни визии. В резултат се получават уникални продукти, които се превръщат в акцент и повишават репутацията на събитието, за което са предназначени. 
- Даваме възможност за модификация на модел или за създаване на нов продукт при определени условия. Ако имате по-специални изисквания при специфични нужди, например за служебна екипировка на екипи, при ежедневна употреба за едно и също нещо в теренни условия на Вашите служители, ние ще предложим функционално решение. 
- Почти всеки един ТАШЕВ модел може да бъде изпълнен с бродирано фирмено Лого. Другите бродерии отпадат или не - по желание на клиента. Изработваме Вашето Лого на мястото на лотото Ташев. В случаите, в които желаете логото Ташев да остане, го местим на второстепенно място, за да не доминира.
Най-търсени са моделите раници за лаптоп Vector 35, Vector 25, раница Eagle 35 - модел, който се е доказал през годините като уникално универсален, ежедневната раница Next, сгъваемата раница Spectre 12, както и саковете и чантичките за кръста.

По-долу даваме пример за няколко promo версии на някои от моделите, оптимизирани така, че да предложат най-оптимална цена, когато целта Ви е рекламна кампания, а искате качествен продукт, който да се използва след като бъде подарен. За оферта пишете на office@tashev.bg.

1. раница Eagle 35 promo:      

Мултифункционална раница за ежедневна употреба, свободно време и пътуване. Подходяща за салонен багаж в самолет.
Eagle 35 Promo е Travel версия на Игъл 35 ps: без някои опции, които са приложими за планинарство и спорт като гръден и кръстен колан, място за пикел и втора двойка компресионни ленти. 
• Обем: 35L
• Височина: 45 сm
• Тегло: 580 g
Вижте тук оригиналния модел Eagle 35 ps

 

2. раница NEXT promo - моделът е в колекцията, защото е подходящ и за тези от вас, които искат стойностен продукт, добър за цената си.
Разгледайте го тук.

NEXT promo e ps версия /от материал Polyester/ на раница NEXT, която е изработена от Cordura® в оригиналния си вид.
• Обем: 20 L
• Размери: 42 х 32 х 12 см
• Тегло: 200 g
• Материал: Polyester Impregnated 
• Добре подплатени презрамки и гръб
• Обемен джоб с цип
• Ръчна дръжка
Вижте тук оригиналния модел NEXT

3. Чантичка за кръста Banana bag - моделът е в колекцията, подходящ за тези от вас, които искат минимално олекотената чантичка за най-необходимото.
Вижте моделът тук.