14 нови модела ТАШЕВ за 2019

14 нови модела ТАШЕВ за 2019

Категория: Новини

През цялата 2019 г работихме по обогатяване на колекцията с нови модели, които веднага харесахте: още варианти на раници Вектор, мешки, три чанти, чантички за кръста, джобчета за закачване по раниците както и нов модел чорапи от Мериносова вълна. Освен това, претърпяха ъпдейт някои от най-разработените ни модели, на които освен визия и осъвършенствани носещи системи, добавихме и нови полезни екстри.
Ето в детайли:

 

НОВИ МОДЕЛИ ТАШЕВ 2019:
1. раница Vector 35  - след мигновения успех на Vector 25, пожелахте и по-голяма версия: за лаптоп, с много джобове, стана хит за града
2. раница Vectror 25 Т - Вектор като визия, но в традиционен стил с кожени елементи. Без калъф, а с джоб за лаптоп. Веднага се хареса от всички поколения.
3. 3 модела Мешки Ташев - USA, Cordura и Kamouflage - и трите имат джобчета и са здрави и функционални
4. Още чанти за дамите- пътешественички: Тини Лейди - с цветчета и Unica - доста разработена с много джобчета и добавени несесерчета. 
5. Сгъваема чанта Walk  - много здрава и компресивна, закопчава се с копче, за пазаруване и за резервна.
6. Чантичка за кръста Beetle + - след успеха на Beetle, пожелахте версия с още един обемен джоб с цип отпред.
7. Компактната и ефирна Banana bag - в най-различни пъстри разцветки, идеална за деца и за през лятото.
8. Джобчетата за закачване върху раницата - Fix L  и Fix M - веднага ги харесахте - с тях си дооборудвате раницата с места с бърз достъп до дребните вещи, които да са под ръка в движение.
9. Ключодържател Ташев Color - в най-различни цветове, на кого не му трябват няколко такива?
10. И не на последно място - чорапи Ташев Urban Merino - комфорт по всяко време. Създадени за пътешественици и активни хора, които искат максималния комфорт от комбинацията между технологии и Мериносова вълна и в ежедневието си.