7 обновени модела Ташев за 2019

7 обновени модела Ташев за 2019

Категория: Новини

Освен, че създадохме 14 нови модела, през 2019 ОБНОВИХМЕ 7 модела раници:

1. Mount 80+15 и Mount 60+10 - добавихме преден вход с цип дза бърз достъп.
Такъв вход имат по принцип всичките версии на Mount 100+20, който при този голям обем и височина е много необходим - така достъпваш вътрешността на грамадната раница от три места: основния вход под капака за горната част на раницата, долния вход за долната камера и предния вход с цип - за средната част на раницата-долната част на горната камера.
През май 2018 създадохме малките Маунт 80+15 и 60+10 без този допълнителен преден вход, тъй като не е така необходим, както при големите Маунт с обем 100 литра.
През 2019 ги обновихме, като ДОБАВИХМЕ допълнителния преден вход с цип като на големите, който вие, клиентите така харесвате. Така тяхната функционалност се подобри чувствително и стана любим модел на много от вас.

2. Kentaurus 80+15 и Kentaurus 60+10 - Обновен за 2019 е един от най-разработените алпийски модели за сериозни трекинги ТАШЕВ Кентавър в размери 80+15 и 60+10.
Ъпдейтите:
- светлоотразителят 3М® е вграден в черните платки – точките светят.
- кръстният колан е с по-ергономична форма
- допълнителни ленти за аксесоари върху джобчетата на кръстния колан
- нов гръден колан – по-стабилен, с фиксирани позиции
- нова визия, нови разцветки
- преместихме джоба за покривало, който беше отзад на капака. Сега е отпред, челно на раницата – тройно по-голям е и може да се използва за всичко друго, не само за покривало.

3. Rocky 30 - Този модел е наследник на Рок игъл 30. През 2019 го обновихме с напълно нова визия, повече екстри, повишен комфорт и функционалност.
Ъпдейтите:
- предният джоб е с увеличен обем
- добавихме ластична система за багаж на него – за яке, стелка и по-лека екипировка, или за компресиране на джоба.
- преместихме джоба за покривало от дъното – в горната част на раницата, до дръжката. Новият джоб е с вътрешен обем, не е плосък, много по-функционален е и може да се ползва не само за покривало, но и за всичко друго, например за документи и телефон, които да са под ръка по време на пътуване.
- страничните джобове за рейки вече не са от мрежа, а са плътни, от Кордура.
- те имат отвори в задната част, в които да се приберат двете части на кръстната лента, когато не се ползва, за да не висят и да пречат.
- пикел/щеки може да се носят и от двете страни – т.нар. място за пикел са 2 броя и са по-прибрани, не стърчат, а при желание да се ползват, се дооборудват с ленти за пикел.
- нов гръб: с вентилационен канал от горе до долу и с подобрена ергономика: стои извит по извивката на гръбначния стълб и когато раницата не е на гърба.
– светлоотразителят 3М® е вграден в черните ивици от плат на джоба – точките светят.

4. Getaway 25 - олекотената раница за динамични преходи с гръб, който "обличаш" и ставаш едно цяло с нея, с дишащи презрамки с перфорация и джобчета на кръстния колан е обновена за 2019.
Новото е това, че джобчетата на кръстния колан, както и страничните джобчета за бутилка са вече от мрежа, а не от плат. Така раницата става още по-лека, виждаш, какво има в джобчетата, а самата мрежа има лего разтягане и еластичност и така се увеличава вместимостта им, както и става възможно в тях да се носи мобилен телефон. 

5. Summit 42 - ИЗЦЯЛО обновена за 2019 - нова визия, повишен комфорт на носене и още по-добра функционалност.
Ъпдейтите: 
- нов гръб - осигурява по-добро подплатяване в лумбалната зона
- нов гръден колан - по-стабилен, с фиксирани позиции, лесен за употреба
- изцяло нова визия
- допълнително място за закачване на багаж отвън
- променен преден джоб - издължен, с по-голям обем 
- Променен капак - лентите за закопчаващите катарами се отвеждат в страни на предния джоб и  при по-малко багаж капакът може да бъде пристегнат неограничено надолу, дори покривайки джоба, постигайки много компактна форма близо до тялото за бързи или кратки походи. Прибраната визия е подходяща за вашите най-разнообразни пътувания - с автобус, самолет или влак. Така от 42 литра раницата се трансформира в 30 даже 25 литра, ако я компресирате със страничните ленти и продължава да исглежда добре.
- в предния джоб има допълнителен джоб и кука за ключовете от автомобила, за да не ги търсим в края на похода.
- светлоотразителните елементи са на ново място-вградени в две халки от лента под джоба. Тези халки може да се ползват с предните две халки на дъното за фиксиране на екипировка отпред, под джоба - ново, допълнително място, на което да фиксирате стелка, яке, обувки и др.

6. Summit 30 - обновена в стила на Summit 42 - с удобния джоб и променен капак, който може да следе много надолу над джоба и раницата да се превърне в 15 литрова.