Camino 18 - нов модел на ТАШЕВ

Camino 18 - нов модел на ТАШЕВ

Категория: Новини

Много лека и уникално комфортна раница за еднодневни преходи, която ще ви впечатли с любимия втори вход за бърз достъп, 5 джоба с различно предназначение, добър гръб и вентилационни презрамки, благодарение на които, въпреки, че е лека и малка като обем, тя предлага завиден комфорт на гърба и много удобство при разпределението и достъпа до багажа, които ще направят по-приятни вашите приключения сред природата - било то кратки или дълги.

Камино 18 е по-малката версия на хита на последните 2 години – Камино 35.
Презрамките са дишащи, с перфорация, за да може през малките дупчици да се отвежда влагата при изпотяване по време на движение - предимство по време на дълги преходи в горещи дни. На презрамките са поставени ленти с отвори – опция за добавяне на гръден колан – ако желаете да имате такъв.
Гърбът е добре подплатен, дишащ и с вентилационен канал – въпреки концепцията за малък обем и лекота, не е спестено от добрия гръб.

Раницата се затваря с капак с откопчаващи катарами, които можете да затегнете много надолу и да компресирате раницата до още по-малък обем, ако е лято и не носите почти нищо в нея освен основно, вода, ветровка и шапка за слънце. Същите тези ленти при пълна раница можете да използвате за прикрепяне на екипировка отвън: стелка, яке, седалка и пр.

На цялата предница е разположен дълбок джоб за аксесоари, които да са под ръка. Джобът в горната си част се закопчава с катарама. 
В долната му част е вграден малък мрежест участък, през който да изтече евентуално попаднала вода при проливен дъжд. 
Под джоба е ципът, удобно отварящ долния вход за бърз достъп - опция, която всички много харесваме - чрез него имаме бърз достъп до съдържанието на долната част на раницата, което е трудно достижимо от основния, горен вход. Така когато по време на движение, често ви дотрябва нещо, което е в долната част на раницата, не се налага да изваждате всичко отгоре, докато достигнете до него, а чрез този долен вход го достъпвате веднага - бързо и без губене на време и енергия. Тази функционалност увеличава в пъти комфорта по време на многочасов поход: намирате всичко много бързо без да губите време в ровене по време на почивките, за да можете да им се насладите. 

5 джоба създават отлична организация на вещите, които носите със себе си, за да бъде по-приятно преживяването ви сред природата. А това, че ги достъпвате лесно, бързо и удобно и са добре организирани, създава изключителен комфорт по време на ходене и по време на почивките.
Освен дълбокия преден джоб, за който стана въпрос вече, от едната страна имате удобен джоб за бутилка с добра дълбочина, а от другата – омекотен джоб за телефон, в който телефонът ви е под ръка по време на движение и не трябва да сваляте раницата от гърба, за да го достъпите. Джобът е омекотен от вътре и не е хлъзгав, за да не изпадне незабелязано телефонът, ако се затичате или ако раницата е лежала на земята по време на някоя почивка.
На капака имате джоб с цип, а вътре – допълнителен джоб.

Раницата е изработена от лек, но много здрав материал, а начинът на изработка, с фокус в здравината – запазена марка на Ташев, ви гарантира, че тази раница е с много дълъг живот и ще ви служи вярно, където и да пожелаете да поскитате с нея: край морето или в планината, на екскурзия в голям град или по междуселските пътища, в парка или в работното ежедневие.
Освен всичко, тя е с перфектните размери за ръчен багаж в самолет.
Вижте модела тук: https://tashev.bg/store/bg/ranica-tashev-camino-3408