Нова лаптоп-раница Ташев - Vector 17 - най-малката за 13 инчов лаптоп.

Нова лаптоп-раница Ташев - Vector 17 - най-малката за 13 инчов лаптоп.

Категория: Новини

Искахте още по-малка лаптоп-раница? Ето я: Vector 17 – най-новото попълнение в колекцията от малки ежедневни раници на бранда ни.
„Зумнахме“ Вектор 25 и се получи много симпатична раничка, която харесахте веднага, дори и да не носите лаптоп по цял ден.
А за тези от вас, които носят постоянно лаптопа си, тази раница си има абсолютно всичко: и омекотения от всички страни вграден калъф за лаптоп 13“, и омекотяването на горната част на раницата за защита на горните ъгли, и всичките 6 джоба.
Освен за ежедневна раница, е супер подходяща за пътешествия и екскурзии, при които си с лаптопа си, но мястото за настаняване не ти вдъхва достатъчно доверие и предпочиташ до го носиш със себе си през целия ден на обикаляне по забележителности.
Опитът показва, че накрая на деня раменете се чувстват все едно са носили Маунт 100+20 пълна с камъни. Но не и с Вектор 17! С нея това няма да ти се случи. Раницата е с напълно пълноценен гръб и презрамки – добре подплатени и омекотени. А вътрешното пространство е достатъчно, за да събере и всичките ти останали вещи, освен лаптопа.  
Вектор 17 е още една малка раница Ташев, която ще бъде твой верен спътник дълги години, защото е един истински дълготраен и първокласен продукт. Заслужава си!
Разгледайте я тук.