Нови модели и ъпдейти за 2020

Нови модели и ъпдейти за 2020

Категория: Новини

И през 2020 продължаваме с разработките на нови модели и ъпдейти:

1. Цялостен ъпдейт претърпя линията Tracker: Tracker 70+10, Tracker 55+8, Tracker 45 и Tracker 35
1. И четирите модела са вече с издължени вертикално и едновременно с това, прибрани към тялото на раницата странични джобове. Тази форма е много по-функционална, заради прибрания силует и особено заради това, че с новата височина побират бутилка 1.5 L.
2. Най-харесваната от вас нова опция - подарък е допълнителния /трети/ преден вход за бърз достъп - той е с цип и през него имате мигновен достъп до средната част на раницата. "Подарък", защото направихме така, че и след добавнето на тази допълнителна опция запазваме цените и на четирите модела.
3. Гръдният колан е нов - със статични позиции, лесен за употреба.
4. Кръстният колан е също обновен - с по-ергономична форма.
5. Светлоотразителят е нов - кръгъл елемент на предната част.
6. Нови цветови комбинации.
7. Цените са без промяна.

2. Чантичката за кръст  Marathon за динамични хора претърпя ъпдейт:
1. Уголемихме омекотения преден джоб за телефон.
2. Добавихме вътре омекотен джоб за телефон - за по- големите смартфони, които не се побират в предния джоб.
3. Джобовете за бутилка са вече плътни, изцяло от Cordura, без мрежеста част.
4. Добавихме втора кука за ключове вътре.
5. Светлоотразителния елемент е нов - триъгълна платка на точки - точките светят.
6. Нови разцветки и цветови комбинации.
7. Цената е без промяна.

3. Чантичката Active също претърпя ъпдейт, който не се отразява на визията и на цената и:
- добавихме голям омекотен джоб в основното отделение за смартфон, а премахнахме омекотяването на предния джоб с цип, защото той е твърде малък за смартфон.
- удължихме лентата за ключове, за да потъват ключовете на дъното и да може да се ползват без да се откачват от куката. 
- Кръстната лента е вече с подвижна тока, а не с фиксирана и вече може да се затегне неограничено много, което вече дава възможност и на по-слаби фигури и деца да носят тази чантичка.

4. Чантичките за кръст Beetle и Beetle +  имат вече и камуфлажни версии: Beetle camouflage и Beetle + camouflage

5. Създадохме 2 ярки детски визии на раничката Tab Point - момичешка и момчешка под името Kid's point.
Така вече имаме предложение за истинска раница, точно като на мама и тати и за най-малките, за да се чувстват истински планинари и пътешественици още от малки.
Момичешката е ярко синя с цикламени орнаменти, а момчешката - ярко синя със зелени неонови орнаменти. Въпреки добавените орнаменти, които оскъпяват продукта, нашият жест към най-малките е по-ниската цена от тази на стандартния модел Tab Point. 

6. Пак за децата, но за по-големите от тях, предлагаме Осигуровка за портфейл. Представлява лента с кука и халка, с която "осигуряваш" портмонето си за колана и когато е в джоба. Лентата е достатъчно дълга, за да ползваш портмонето БЕЗ да я откачваш от колана. Така портмонето е ВИНАГИ добре закрепено за теб и НЯМА НАЧИН да бъде изгубено, забравено някъде или откраднато. 

7. 2 нови модела към серията джобчета Fix: Fix XL и Fix Pro:
Всички много харесахте създадените през 2019 два варианта Fix - Fix L - за телефон, за носене на кръстната лента и Fix М - за дребни аксесоари - за носене на презрамката. Сега ви предлагаме още два варианта:
Fix XL - за най-големия смартфон, за носене на презрамката + опция за поставяне на колана на панталона, когато сте пристигнали до местоназначението и раницата вече не е на гърба - премествате Fix джобчето на колана си, за да е винаги с вас - на сигурно място и под ръка.
Fix Pro - за телефон / без най-големия размер/, но омекотен, с допълнителни 3 джобчета и също с опция за поставяне на колана на панталона. 

8. Нов модел чанта Messenger - лаптоп чанта изцяло в outdoor стил - и като здравина, и като комфорт, и като функционалност:
Здравина - изцяло от Cordura, омекотена, с вграден калъф за лаптоп, издръжлива и надеждна - напълно в стила на марката Ташев
Комфорт - дръжката за през рамо е омекотена, ръчната дръжка е масивна и омекотена, а разполагате и със стабилизираща кръстна лента, която се прибира, когато не е нужна. Ползвате я, ако правите нещо динамично, а сте  с чантата. Тогава, за да не ви дебалансира, натягате лентата за през рамо, за да повдигнете чантата по-близо до кръста и закопчавате кръстната лента около себе си.
Функционалност - освен омекотен от всички страни калъф за лаптоп, изцяло омекотен капак и гръб, чантата предлага външен джоб за телефон и множество джобове вътре за перфектна организация на всички вещи, както и 2 куки за ключове. 

9. Нов модел туристическа раница за еднодневни преходи Union 30. създадохме я по време на извънредното положение с идеята да е икономична алтернатива, но без компромис. Раницата е с оптимален 30 литров обем, но е конструирана така, че пристягайки страничните компресионни ленти и затягайки капака до край, раницата се превръща в 15 литрова. Два основни елемента я отличават: преден вход за бърз достъп, който всички ще харесате и много интересен пластмасов детайл Duraflex: регулатор 2 в 1 за страничните компресионни ленти: двете ленти се регулират с 1 общ регулатор: затягаш ги заедно, отпускаш ги заедно, но ако се наложи, може да ги отпуснеш/затегнеш и по отделно. Този регулатор осигурява много добро компресиране на страничните части на раницата и перфектна форма на раницата без значение колко е пълна. Цената е много добра за това, което получаваш.