Внос

Ползвайки раниците ТАШЕВ, през годините българските почитатели на планината и природата свикнаха да разчитат на екипировката си, да искат тя да е здрава и надеждна.
Както преди 28 години на българския outdoor пазар нямаше добри и стойностни раници на приемливи цени и ТАШЕВ ги предложи, така преди 15 години нямаше добри палатки, спални чували и къмпинг оборудване. И ТАШЕВ предприе логичната стъпка паралелно с раниците, да предложи на българския outdoor ентусиаст цялата останала екипировка за планинарство и къмпинг, доставяйки я от добре подбрани европейски брандове, които предлагат добри продукти на достъпни цени. Позиционирани в средния ценови клас, екипировката, която Ташев предлага, е с добро качество за цената си.
Така през 2007 стартира търговската дейност на ТАШЕВ. Първия договор за дистрибуция ТАШЕВ сключи с добре известния стар шотландски outdoor бранд VANGО, който е един от най-добрите производители на палатки, спални чували, стелки, къмпинг мебели и пълно бивачно оборудване. Успешното партньорство на двата бранда ТАШЕВ и ВАНГО даде куражът и ентусиазъмът за развитието и на тази дейност. 
Последва договор с немските брандове F-lite и H.A.D., предлагащи функционално термобельо, ръкавици, шапки, термочорапи и шалове. След това - със специалистите в аксесоарите – английския бранд TREKMATES, с който асортиментът на ТАШЕВ се обогати още повече. 
В момента ТАШЕВ представлява над 10 бранда с добра репутация и много добър баланс между качество и цена.
Добрата дистрибуция изисква внимателно планиране и поддържането на солидна складова наличност по всяко време. Както за раниците Ташев компанията инвестира в собствена производствена база, за да обезпечи професионалното и висококачествено производство, така за търговската дейност ТАШЕВ инвестира в собствена складова база, с която да обезпечи професионалното обслужване на клиенти на едро и на дребно.