Помпа CAO

19.00 лв.

Крачна помпа, лесна за употреба.
• Тегло: 660 гр.
• Обем: 5 л
• Материал: Plastic
• Силен въздушен поток
• Универсална връзка

 

Крачна помпа, лесна за употреба.
• Тегло: 660 гр.
• Обем: 5 л
• Материал: Plastic
• Силен въздушен поток
• Универсална връзка