За нас

Добре дошли в  електронния магазин на ТАШЕВ!

Тук ще намерите всичко необходимо за  планинарство, къмпинг, приключения сред природата и активно ежедневие с добро качество и достъпни цени, директно от производител и вносител.

Раници, палатки, стелки, спални чували, къмпинг мебели, осветления, котлони, щеки, облекла, функционални чорапи, термобельо, и още и още - повече от 1500 продукта, подбрани за вас - активните хора, които прекарват свободното си време навън сред природата и това, което ще ползват, трябва да е надеждно, комфортно и леко, особено ако ще го носят на гръб.
 

Затова усилията ни са насочени към производство на издръжливи и гарантирани продукти и внос на добра екипировка на разумни цени.
При селекцията на брандове и продуктите им ни води съотношението характеристики / цена, защото ние сме първите и постоянни потребители на тези продукти и също като вас, искаме екипировката ни да е хубва, но на нормални цени.
Почти всички от продуктите, предложени тук са собствено производство или собствен внос на ТАШЕВ и ги поддържаме на склад в размери и разцветки. Това гарантира бърза и коректна доставка, спестява Вашето време, има възможност за бърза замяна, ако това се наложи, както и сервиз.

Е-магазинът ни е един от първите в България и работи успешно вече над 15 години. Хората, които обработват поръчките са дългогодишни служители на фирмата, работят бързо, коректно и професионално. Ще ви помогнат с полезна информация и съвет.

Информацията в е-магазина е напълно актуална. Обновяваме я в реално време на място в компанията.

И накратко за компанията ТАШЕВ - основана е през 1995 г от Георги Ташев. Характеристиките на продуктите са  базирани на опита му и личните му критерии за екипировката, от която има нужда при outdoor заниманията му: алпинизъм, спелеология, скоростни изкачвания и др. Тези характеристики са и най-големите им достойнства: издръжливост и надеждност, функция и комфорт.  Затова вече над 26 години марката ТАШЕВ е известна с безупречно качество и дълъг живот на раниците и всички останали продукти.

ТАШЕВ е фамилна компания, която се ръководи от собствениците - сем. Ташеви и е базирана в гр. Плевен, където е производството и фирмения магазин.
Отделна складова база е организирана за продуктите от вноса.
От 2019 година отвори врати и голям фирмен магазин на марката в гр. София, кв. Гео Милев, SkyCity Mall, където е представен целия асортимент, в разнообразие от размери и разцветки.
Екипът в София се състои от дългогодишни съмишленици и приятели на  Ташев, които познават добре продуктите, историята и концепцията на марката.