За нас

Добре дошли в  електронния магазин на ТАШЕВ!

Тук ще намерите всичко необходимо за  планинарство, къмпинг и приключения сред природата с добро качество и достъпни цени, директно от производител и вносител.

Раници, палатки, стелки, спални чували, къмпинг мебели, осветления, котлони, щеки, облекла, функционални чорапи, термобельо, и още и още - повече от 1500 продукта, подбрани за вас - активните хора, които прекарват свободното си време навън сред природата и това, което ще ползват, трябва да е надеждно, комфортно и леко, особено ако ще го носят на гръб.
 

Затова усилията ни са насочени към производство на здрави и гарантирани продукти и внос на добра екипировка на разумни цени. При селекцията на брандове и продуктите им ни води съотношението характеристики / цена, защото ние сме първите и постоянни потребители на тези продукти и също като вас, искаме екипировката ни да е хубва, но на нормални цени.
Почти всички от продуктите, предложени тук са собствено производство /раници ТАШЕВ/ или собствен внос на ТАШЕВ /Виж тук повече/ и ги поддържаме на склад в големи количества, размери и разцветки. Това гарантира бърза и коректна доставка, спестява Вашето време, има възможност за бърза замяна, ако това се наложи, както и сервиз.

Е-магазинът ни работи успешно вече над 10 години и хората, които обработват поръчките са дългогодишни служители на фирмата, работят бързо, коректно и професионално. Ще ви помогнат с полезна информация и съвет.

Информацията в е-магазина е напълно актуална. Обновяваме я в реално време на място в компанията.

И накратко за компанията ТАШЕВ - основана е през 1995 г от Георги Ташев и характеристиките на продуктите са  базирани на опита му и личните му критерии за екипировката, от която има нужда при outdoor заниманията му: алпинизъм, спелеология, скоростни изкачвания и др. Тези характеристики са здравина и надеждност, функция и комфорт.  Затова вече 23 години марката ТАШЕВ е известна с дългия живот на раниците и всички останали продукти.
Компанията е базирана в гр. Плевен, където е фабриката за производството и фирмения магазин. Отделна складова база е организирана за продуктите от вноса.
От 03 май 2019 отвори врати и голям магазин на марката в гр. София, кв. Гео Милев, SkyCity Mall, където е представен целия асортимент, в разнообразие от размери и разцветки.

Приемайки сериозно отговорността да предлага на българския планинар само изпробвана и гарантирана екипировка, Ви уверяваме, че ще продължавате да получавате от ТАШЕВ  високото качество и легендарна здравина, на които сте свикнали  вече повече от 25 години.