За нас

Добре дошли в  електронния магазин на ТАШЕВ!

Тук ще намерите всичко необходимо за  планинарство, къмпинг и приключения сред природата директно от производител и вносител.

Раници, палатки, стелки, спални чували, къмпинг мебели, осветления, котлони, щеки, облекла, функционални чорапи, термобельо, и още и още - повече от 1500 продукта, подбрани за вас - активните хора, които прекарват свободното си време навън сред природата и имат високи изисквания към това, което ще ползват, особено ако ще го носят на гръб.
 

Затова усилията ни са насочени към производство на здрави и гарантирани продукти и внос на добра екипировка на разумни цени.
Почти всички от продуктите, предложени тук са собствено производство /раници ТАШЕВ/ или собствен внос на ТАШЕВ /Виж тук повече/ и ги поддържаме на склад в големи количества, размери и разцветки. Това гарантира бърза и коректна доставка, спестява Вашето време, има възможност за бърза замяна, ако това се наложи, както и сервиз.

Е-магазинът ни работи успешно вече над 10 години и хората, които обработват поръчките са дългогодишни служители на фирмата, работят бързо, коректно и професионално. Ще ви помогнат с полезна информация и съвет.

Информацията в е-магазина е напълно актуална. Обновяваме я в реално време на място в компанията.

И накратко за компанията ТАШЕВ - основана през 1995 г, тя е известна със здравината и дългия живот на раниците, които създава и произвежда под собствен бранд ТАШЕВ. Базирана е в гр. Плевен, притежава собствена фабрика за производството както и отделна складова база за продуктите от вноса. /Виж повече за компанията/

Приемайки сериозно отговорността да предлага на българския планинар само изпробвана и гарантирана екипировка, Ви уверяваме, че ще продължавате да получавате от ТАШЕВ  високото качество и легендарна здравина, на които сте свикнали  вече повече от 22 години.

Приятно пазаруване!